Jaakko Naakka

Tietosuoja

Näin käsittelemme tietojasi tällä sivustolla.

Naakka.net-verkkosivuston tietosuojaseloste

Tältä sivulta löydät tarkempia tietoja tietosuojakäytänteistämme ja siitä miten käsittelemme henkilötietojasi.

1. Yhteyshenkilö palvelua koskevissa asioissa

2. Kenen henkilötietoja käsittelemme

Käsittelemme Naakka.net-verkkosivustolla kävijöiden henkilötietoja.

3. Mitä henkilötietoja käsittelemme ja miksi

Ainoa käsittelemämme henkilötieto on sivustolla kävijän IP-osoite. Pelkällä IP-osoitteella ei sinänsä tee mitään eikä sen avulla pystytä tunnistamaan tiettyä verkkosivulla kävijää. Vakavissa ongelmatilanteissa poliisi pystyy yhdessä teleoperaattoreiden kanssa selvittämään IP-osoitteen perusteella kuka sivustolla kävijä on ollut.

Käytämme sivuston kehittämisen tukena Google Analytics -työkalua, jonka avulla voimme seurata millaisilla hakusanoilla sivustolle tullaan ja millaista reittiä käyttäjä sivustolla kulkee. Käytämme tätä tietoa sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi. Google Analyticsin käytön voi jokainen käyttäjä helposti estää kieltämällä evästeiden käytön.

Tallannemma sivustolla kävijöistä seuraavat tiedot:

  • käytetty päätelaite ja käyttöjärjestelmä,
  • selaintyyppi,
  • mahdolliset hakusanat, joilla sivustolle on tultu,
  • polku, jota käyttäjä kulkee sivuillamme,
  • IP-osoite,
  • arvio maantieteellisestä sijainnista.

Blogikirjoitusten kommentoinnissa käytämme Facebookin kommentointityökalua. Facebook tallentaa käyttäjistä tietoja omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Näihin Facebookin tallentamiin tietoihin meillä ei ole pääsyä, ja näemme vain käyttäjien kirjoittamat kommentit sivustolla.

4. Mihin tallennamme tiedot yhteydenottolomakkeelta

Yhteydenottolomakkeen tiedot lähetetään sellaisenaan sivuston ylläpitäjän sähköpostiosoitteeseen, eikä tietoja tallenneta mihinkään erilliseen rekisteriin tai luovuteta ulkopuolisille tahoille. Yhteydenottolomakkeen käyttäminen vastaa tavallisen sähköpostin lähettämistä sivuston ylläpitäjille.

5. Kuka tietojasi käsittelee

Sivustolla kävijöiden tiedot tallentuvat kahteen eri palveluun:

Millään käyttämistämme palveluista ei ole oikeutta hyödyntää asiakkaidemme henkilötietoja markkinointiin tai osana omaa liiketoimintaansa.

6. Tietojen siirtäminen EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Kerättyjä tietoja ei säännönmukaisesti siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Osa käyttämistämme palveluista sijaitsee Yhdysvalloissa, mutta ne kaikki ovat mukana EU:n ja Yhdysvaltojen välisessä Privacy Shield-ohjelmassa.

7. Kuinka kauan säilytämme tietojasi

Säilytämme kävijätietoja eri palveluissa seuraavasti:

  • kotisivujen lokitiedot: kaksi kuukautta,
  • kävijäanalytiikka: 14 kuukautta.

8. Oikeutesi ja tietojen poistaminen rekisteristä

Verkkosivuilta kävijöistä kerättyjä tietoja ei pystytä yksilöimään eikä yhdistämään keneenkään tiettyyn henkilöön, joten emme pysty pyynnöstä poistamaan yksittäisen käyttäjän tietoja tai antamaan niitä nähtäväksi.


Viimeksi päivitetty 24.5.2018.